Dashboard | +Follow
Like A Paradise
xx HAPPY BIRTHDAY xx
Monday, July 4, 2011 • 12:23 AM • 1 comments

sayang , Che Nur Asyirin , it was to be said that i love you so much , hari ni birthday awak kan ? IM SO SORRY SEBAB TODAY SHOULD BE YOUR BESTDAY BUT IM NOT WITH YOU -.- i dont know apa benda yang melanda dalam diri aku ni , aku rasa takut sangat nak PMR , and yeahh , sorry aku over moody sejak kebelakangan ni :') ahh , sudah lah , malas nak bukak cerita pasal benda ni . tanok sesedih , i want today to be your bestday at all k? so kena lah cheer en baby ? hoho , ASYIRIN ILOVEYOUUU <3 hokhok . sorry tak dapat nak kasi hadiah , masalah sekarang tengah kering gegila biyyy :') hihi , takpe ke ? tak apa lah enn ? Klah asyirin , HAPPY BIRTHDAYYYYYYYYYYYYY TO YOUUUUUUU <3
*once upon a time*
IMISSYOUBADLYY :(

xoxo,Sara Khald



Disclaimer

Hey , i'm Sara ! Thanks for stumbling up here :D Please be nice , leave your footprints in my chatbox . I'll reply it and bw on your blog too ^^
« Go back to entries
« Look her profile



Taggie Board




Back to past



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Saiyidah
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google